“Bedankt voor de prachtige uitnodiging voor het feest ter ere van mijn carrière. Heel erg toepasselijk die handtekening-kaarten. Alle gasten waren ervan onder de indruk. Ik verwacht dat veel mensen hem zullen bewaren als collectors item.”

Ruud van Nistelrooy / Bekijk werk

“SchutDesigns behoort tot de nederlandse top van grafische ontwerpers. Vanaf het eerste moment krijg je het idee dat er iemand voor je zit met gevoel voor kwaliteit. In combinatie met een flinke dosis creativiteit wordt de belofte waargemaakt. Van een visitekaartje tot een website, alles in dezelfde herkenbare lijn; tot in detail.”

Christian Verel - Directeur / Bekijk werk

“Erg blij ben ik met de site die jij voor mij ontworpen hebt! Zeer overzichtelijk. Je gaf me met mijn nieuwe huisstijl net dat zetje in de goeie richting”

Leontien Slaats / Bekijk werk

“SchutDesigns verzorgt al vele jaren alle communicatie-uitingen voor Ciber. Steeds weet hij ons te verrassen en Ciber te voorzien van prachtig uitgewerkte creaties. Ik heb Remco in 2006 leren kennen als een bijzonder creatief persoon en fijne persoonlijkheid en hoop onze samenwerking nog vele jaren te kunnen voortzetten!”

Wilco Jacobs / Bekijk werk

“In één woord: super! Met een grote dosis inzet, kwaliteit, creativiteit, humor en passie maakt SchutDesigns al vele jaren de mooiste dingen voor ons. Van een complete huisstijl tot uitnodigingen en van boeken tot website, Remco staat altijd voor ons klaar en denkt met je mee. Zelfs in deze jarenlange samenwerking weet hij te blijven vernieuwen met onze organisatie voor ogen.”

Kitty Potman - Marketing

“Middels een interview heeft Schutdesigns zich verdiept in de kernwaarden van mijn bedrijf en deze vervolgens omgezet in een concept, website en huisstijl. Het resultaat was boven verwachting: prachtig, creatief en erg goed passend bij waar ik voor sta. Regelmatig krijg ik van relaties complimenten over de website en zelfs over de visitekaartjes! Naast het resultaat heb ik het proces met Schutdesigns ook als erg prettig ervaren: toegewijd, afspraak=afspraak en een erg prettige persoonlijke benadering.”

Bart van der Schoot / Bekijk werk

“In Tijden van 'Crisis' moet je als ondernemer het verschil maken. Schutdesigns versterkt ons hierbij zonder al te veel woorden/uitleg. Van logo tot mailing, van ontwerp website tot update, klein of grote opdrachten... Al jaren een fantastisch samenwerking!”

Xandra van Wezel / Bekijk werk